Hvad er kropsterapi?

Hvad er kropsterapi?

Et kropsterapeutisk forløb hjælper med at forbinde krop, følelser, og tanker:

  • En kropsterapeut kan også hjælpe med at skabe kontakt til svære følelser, der er låst og utilgængelige. Det gør det psykoterapeutiske arbejde både hurtigere og mere effektivt.
  • Kropsterapeuten kan hjælpe med at mestre styrken i at være tilstede i svære følelser og lægge fundamentet for, at vi psykologisk kan træne nye færdigheder.
  • Endeligt kan kropsterapien være en stor hjælp i arbejdet med selvaccept og selvværd.
Rune Potoker

Psykolog Rune Potoker

Kropterapeutisk forløb

Siden 2012 har jeg arbejdet tæt med dygtige kropsterapeuter. Jeg har et netværk af meget dygtige behandlere som jeg kender fagligt og kan anbefale.

Kombinationen af psykoterapi og kropsterapi er meget effektiv. Jeg tilbyder at lave integrerede forløb, hvor jeg koordinerer med kropsterapeuten såfremt du ønsker det. På den måde får du et optimalt koordineret og integreret forløb, der sikrer at du får det bedste udbytte af dit terapiforløb.

Kropsterapi i forbindelse med andre terapiforløb

Jeg anbefaler kropsterapi som supplement til psykoterapi i forbindelse med stress, angstproblematikker, eksistentielle kriser, selvværdsproblematikker, barndomstraumer og svigt. Og i nogle tilfælde i forbindelse med traumebehandling.

Jeg arbejder tæt sammen med kropsterapeut Pernille Ovesen, læs mere på hendes side her: Body Peak.

 

 

Kom tilbage til forsiden – Psykolog i Lyngby her. 

Hvad er Angst? Det fortæller Psykolog Rune Potoker

Kontakt eller bestil tid hos Aut. Psykolog Rune Potoker

Udbrændthed og etisk stress.

Udbrændthed er en form for stress sygdom, som kommer af i lang tid at have være overbelastet på sit arbejde, på en måde hvor man ikke føler, at man er i stand til at løfte en vigtig opgave. Det er ofte mennesker der arbejder med andre...

read more

Slip fri af fortidens skygger med hypnose

Ups jeg gjorde det, igen Efter mødet på arbejde sidder du måske med en gammelkendt følelser af ikke at blive hørt og respekteret. Du fik igen ikke sagt fra overfor din kollega. Eller måske blev du lidt for vred på din kæreste og ved egentligt godt, at du...

read more

“Jeg vil klart mene at Rune er den person der har hjulpet mig med at blive rask for anoreksi og den angst der kom efterfølgende. Han har også hjulpet mig med at slippe de stoffer jeg indtog imens jeg var syg.”

Alberte

“Mit forløb hos Rune har bevirket, at jeg er kommet i arbejde og fået troen på mig selv tilbage. Rune har rigtig meget mere at byde på, så jeg kan varmt anbefale ham.”

Kate

Læs alle udtalelser her.

“I can see the impact on my state of mind and well being. I specifically appreciate the openness with which he approaches the sessions and the ¬thoughtful ‘tasks’ or ‘missions’ he helps lay out in order to put the words into action.”

Meda