Om Psykolog Rune Potoker

Hos mig vil du møde et terapeutisk rum, hvor du bliver mødt med tillid, omsorg og respekt for den du er og de erfaringer du bringer med dig. Jeg gør mig umage med at skabe en tryg ramme, så du kan få mest muligt ud af vores samtaler.

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2014 og er autoriseret af Dansk Psykolognævn. Jeg har en bred erfaring og har arbejdet med mange slags problemstillinger inden for mit fag. Før jeg læste psykologi, har jeg læst medicin og arkitektur, og jeg har arbejdet flere år som bl.a. håndværker, lastbilchauffør og portør. Jeg har altid rejst meget og interesserer mig levende for andre kulturer og spiritualitet.

De erfaringer jeg bærer med mig, danner det udgangspunkt jeg ser verden fra. Jeg oplever, at det er en fordel at have set verden fra flere vinkler. Jeg har kørt en 18 tons lastbil gennem Københavns gader i myldretiden, skiftet ble på voksne mennesker med omsorg og respekt, bygget huse, lavet forskning og selvfølgelig læst en masse bøger gennem 10 år på universitetet.

 

Kom tilbage til forsiden – Psykolog i Lyngby her. 

Rune Potoker

Mine erfaringer har lært mig at være åben og nysgerrig. Jeg oplever verden fra mit sted og glæder mig til prøve at forstå verden fra dit.

Ring og få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig

Udbrændthed og etisk stress.

Udbrændthed er en form for stress sygdom, som kommer af i lang tid at have være overbelastet på sit arbejde, på en måde hvor man ikke føler, at man er i stand til at løfte en vigtig opgave. Det er ofte mennesker der arbejder med andre...

read more

Slip fri af fortidens skygger med hypnose

Ups jeg gjorde det, igen Efter mødet på arbejde sidder du måske med en gammelkendt følelser af ikke at blive hørt og respekteret. Du fik igen ikke sagt fra overfor din kollega. Eller måske blev du lidt for vred på din kæreste og ved egentligt godt, at du...

read more
“Jeg vil klart mene at Rune er den person der har hjulpet mig med at blive rask for anoreksi og den angst der kom efterfølgende. Han har også hjulpet mig med at slippe de stoffer jeg indtog imens jeg var syg.”
Alberte

“Mit forløb hos Rune har bevirket, at jeg er kommet i arbejde og fået troen på mig selv tilbage. Rune har rigtig meget mere at byde på, så jeg kan varmt anbefale ham.”
Kate

Læs alle udtalelser her.
“I can see the impact on my state of mind and well being. I specifically appreciate the openness with which he approaches the sessions and the ¬thoughtful ‘tasks’ or ‘missions’ he helps lay out in order to put the words into action.”
Meda