Priser og tilskud

Samtaler

Individuel terapi (50 min)………..1.300 kr.

Par/familieterapi, (75 min)……….1.950 kr.

 

Supervision

Supervision individuel, 60 min…1.500 kr.

Supervision gruppe, 90 min……..1.000 kr. pr. deltager.

Undervisning og kursusforløb

Pris efter aftale.

Tilskud

Henvisning fra egen læge
Jeg har IKKE overenskomst med sygesikringen og kan derfor desværre ikke tage imod henvisninger fra lægen.

Forsikring
Hvis du har en sundhedsforsikring, dækker den ofte helt eller delvist psykologsamtaler.
– Sygesikringen “danmark” yder op til 300 kr. i tilskud pr. afholdt time. Hvis du er mellem 18 og 25 er tilskuddet 450 kr. pr. time.

Mange er dækket af en sundhedsforsikring.

Hvis du er dækket af en sundhedsforsikring hos f.eks. Danica, PFA, TRYG, Topdanmark eller Gjensidige kan du normalt selv vælge en autoriseret psykolog. Forsikringen refunderer typisk 900-1200 kr. pr. samtale.
Det er en god ide at undersøge om og hvor meget din forsikring dækker, inden du møder op til første samtale.

Der afregnes efter hver konsultation enten kontant eller via MobilePay.

Afbud
Hvis du har brug for at melde afbud eller ændre din tid, så vil jeg bede dig om at gøre det pr. telefon eller e-mail inden kl. 16 dagen før den aftalte tid. Ved afbud givet senere eller ved udeblivelse vil fuld betaling blive opkrævet, da jeg ikke kan nå at tilbyde tiden til en anden.

 

 

 

Kom tilbage til forsiden – Psykolog i Lyngby her. 

Udbrændthed og etisk stress.

Udbrændthed er en form for stress sygdom, som kommer af i lang tid at have være overbelastet på sit arbejde, på en måde hvor man ikke føler, at man er i stand til at løfte en vigtig opgave. Det er ofte mennesker der arbejder med andre...

read more

Slip fri af fortidens skygger med hypnose

Ups jeg gjorde det, igen Efter mødet på arbejde sidder du måske med en gammelkendt følelser af ikke at blive hørt og respekteret. Du fik igen ikke sagt fra overfor din kollega. Eller måske blev du lidt for vred på din kæreste og ved egentligt godt, at du...

read more

“Jeg vil klart mene at Rune er den person der har hjulpet mig med at blive rask for anoreksi og den angst der kom efterfølgende. Han har også hjulpet mig med at slippe de stoffer jeg indtog imens jeg var syg.”

Alberte

“Mit forløb hos Rune har bevirket, at jeg er kommet i arbejde og fået troen på mig selv tilbage. Rune har rigtig meget mere at byde på, så jeg kan varmt anbefale ham.”

Kate

Læs alle udtalelser her.

“I can see the impact on my state of mind and well being. I specifically appreciate the openness with which he approaches the sessions and the ¬thoughtful ‘tasks’ or ‘missions’ he helps lay out in order to put the words into action.”

Meda