Udtalelser

“I am very grateful to Rune for his help and support during a stressful phase in my life. Rune is kind, empathetic, a great listener and an excellent communicator – all qualities that make for an excellent counselor. Within a few weeks of sessions, I can see the impact on my state of mind and well being. I specifically appreciate the openness with which he approaches the sessions and the ¬thoughtful ‘tasks’ or ‘missions’ he helps lay out in order to put the words into action.”

Medha

“Jeg kan 100 % anbefale Rune, hvis man har brug for en psykolog. Rune er ikke bare en psykolog men også en mentor i hvert fald for mig. Jeg har i mange år lidt af sygdommen anoreksi, faktisk siden jeg var 12 år (er 26 i dag) jeg har prøvet mange forskellige psykologer og været inde og ude af behandlingssystemet flere gange. I 2016 fik jeg kontakt til Rune igennem min kommune og først var jeg meget “hvorfor skulle det virke denne gang”. Runes metoder til at se ind bag sygdommen og se dig som et menneske og ikke bare endnu en sygdom eller klient er fantastisk. Vi arbejdede med mange forskellige ting og jeg kunne være 100 % ærlig i vores samtaler. Jeg vil klart mene at Rune er den person der har hjulpet mig med at blive rask for anoreksi og den angst der kom efterfølgende. Han har også hjulpet mig med at slippe de stoffer jeg indtog imens jeg var syg. Rune er en fantastisk person der vil dem der har ham som psykolog det bedste! Jeg var ikke kommet så langt som jeg er i dag uden ham.”

Alberte

“Rune er en meget dygtig psykolog. Sammen har vi reflekteret over mange spørgsmål som jeg selv aldrig kunne få svar på og han har hjulpet mig til at finde mig selv.

Han har hjulpet mig til at se livet fra andre vinkler.

Jeg er ikke dansk og det var min bekymring at have en dansk psykolog som ikke kender min baggrund, men det var ikke noget problem for Rune er åben og har indsigt i andre baggrunde og religioner.”

Man er heldig at have Rune som psykolog, fordi han er et virkelig godt menneske.”

Eshan

“Jeg gik ned med stress efter 34 år som pædagog. Jeg kom i kontakt med Rune Potoker, ved at søge på nettet. Jeg havde tillid til Rune fra første gang, vi talte i telefon og da jeg så mødte ham, var jeg slet ikke i tvivl, han var den rette Psykolog for mig. Han introducerede mig til mindfulness og det har hjulpet mig meget. Jeg har også fået redskaber, som jeg bruger i min hverdag. Mit forløb hos Rune har bevirket, at jeg er kommet i arbejde og fået troen på mig selv tilbage. Rune har rigtig meget mere at byde på, så jeg kan varmt anbefale ham.”

Kate

Senest på bloggen…

Udbrændthed og etisk stress.

Udbrændthed er en form for stress sygdom, som kommer af i lang tid at have være overbelastet på sit arbejde, på en måde hvor man ikke føler, at man er i stand til at løfte en vigtig opgave. Det er ofte mennesker der arbejder med andre...

read more

Slip fri af fortidens skygger med hypnose

Ups jeg gjorde det, igen Efter mødet på arbejde sidder du måske med en gammelkendt følelser af ikke at blive hørt og respekteret. Du fik igen ikke sagt fra overfor din kollega. Eller måske blev du lidt for vred på din kæreste og ved egentligt godt, at du...

read more